Home » PENGEDAR SIMKAD BEONE » Dealer BeONE Sales Executive

Dealer BeONE Sales Executive diperlukan di seluruh negara. Daftar sekarang dan cipta kejayaan bersama kami di BeONE!

Tawaran menjadi 100 dealer yang terawal untuk bisnes simkad prepaid BeOne kini dibuka. Masa untuk anda lock posisi supaya tidak lagi ketinggalan. Bina pendapatan pasif anda sekarang juga.

BeONE Malaysia kini membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat menjadi Dealer BeONE Sales Executive. BeONE menawarkan plan Prepaid dengan komisyen lumayan kepada semua Dealer yang sertai perniagaan ini.

Kenapa Anda Perlu Menjadi Dealer BeOne Sales Executive?

1. Perniagaan telekomunikasi adalah yang bisnes kalis ekonomi. Telefon adalah satu benda keperluan penting dalam hidup kita pada masa kini! Walaupun kos hidup kian meningkat, pengguna tetap akan topup telefon mereka!

2. Bisnes simkad adalah perniagaan sen-sen tapi membawa untung yang sangat besar! Mungkin anda melihat bisnes telekomunikasi ini untung sen-sen saja, tetapi hakikatnya anda boleh lihat sendiri ribuan testimoni pengedar simkad yang dah berjaya dalam bisnes sen-sen ini. Anda janganlah jadi yang terakhir lagi untuk kali ini!

3. Jana pendapatan pasif setiap kali pelanggan topup! Ya! Anda akan dibayar setiap kali pelanggan BeOne anda topup! Tidak kira di mana sahaja pelanggan tersebut topup, anda tetap dibayar!

AYUH JANGAN BERTANGGUH LAGI!!

PELAN PEMASARAN BeONE

Sebagai Dealer BeONE Sales Executive, anda akan dibayar sehingga 5 Tier!

Komisen utama adalah komisen dari topup pengguna telefon di bawah anda. BeONE memberikan komisen kepada semua Dealer menggunakan sistem Tier seperti di bawah:

Dealer BeONE Sales Executive

Katakan anda hanya perlu fokus kepada komisen di Level 1 sahaja. Bila anda mengajak sesiapa untuk menggunakan simkad prepaid beONE dan mereka di daftarkan di bawah anda, maka mereka berada di Level 1 anda. Katakan ada berjaya mencari 1000 pengguna BeONE di bawah anda dan setiap dari mereka melanggan topup sekurang-kurangnya RM50 sebulan, jadi komisen yang anda dapat dari topup adalah RM50 x 1000 orang x 10% = RM2500 sebulan. Ini belum lagi kiraan dari Level 2, 3, 4 dan Level 5 anda!!! Inilah salah satu kelebihan dealer beONE.

Cara kiraan insentif topup beONE prepaid.

PAKEJ PENDAFTARAN DEALER BeONE

Dengan kos pendaftaran serendah RM50, anda akan diberikan tools seperti berikut

Tools
ID Agen (BSE Id)
1 Nombor Ewallet (Simkad Agen) + Reload RM5
2 Stok Simkad Jualan
Latihan Mingguan (Microsoft Teams)
Website Promosi
Group Support (Whats App)
Kit Dealer S.B.M (PERCUMA Jika Sertai Team Kami)

Nota

Stok restok simkad sentiasa available. Harga sekeping simkad BeOne untuk dealer adalah RM4.50. Selain dari untung pendapatan pasif topup melalui Tier, dealer juga dapat untung runcit melalui jualan simkad!!

Tawaran Eksklusif Untuk Anda

Nak Buat Duit Cara Mudah Dalam Bisnes BeONE Tanpa Perlu Berjumpa Pelanggan Di Luar Sana?

Sertai Kami dan Kami Bantu Anda KOREK Kaedah Baru dan Interaktif Hasilkan Pendapatan Mudah yang akan membantu Anda Menjual Simkad BeONE dengan Cepat dan Terbukti Berkesan!

Kami Ada Sebab Kenapa Anda Perlu Sertai Team Kami!

Kami ada caranya yang terbukti berkesan… Pernahkah Anda Terfikir?

  1. Bagaimana nak besarkan network pelanggan BeONE?
  2. Bagaimana nak terangkan plan BeONE kepada kenalan atau prospek yang tinggal jauh?
  3. Bagaimana jika anda tidak mempunyai masa (sibuk dengan kerja harian) tetapi anda nak lakukan juga bisnes BeONE?
  4. Bagaimana jika anda tidak mahir menerangkan manfaat BeONE?
  5. Bagaimana jika prospek minta alamat website untuk rujukan?
  6. Bagaimana nak jalankan bisnes dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang tiada penghujungnya?

“Sebagai Leader, Kami telah sediakan BONUS TERBAIK yang amat kami syorkan untuk anda gunakan secara Total untuk besarkan prospek anda dalam bisnes BeONE. Bonus khas ini saya berikan kepada sesiapa sahaja yang sertai group kami dan ianya menjadi senjata ampuh untuk anda berjaya dalam bisnes BeONE. Insyaa Allah.

Dealer BeONE Sales Executive

Kit Dealer BSE Khas Untuk Anda!

Bonus S.B.M. Team App

Uruskan jualan dan pembelajaran dengan apps kami di telefon pintar anda.

Dealer Beone Sales Executive Application
Dealer Beone Sales Executive

PLAN TERBAIK BEONE UNTUK SEMUA ORANG

Pek simkad permulaan Beone HANYA RM10 SAHAJA dan yang pastinya sangat mudah dijual. BeONE menawarkan Pelbagai PLAN yang menarik seperti PLAN KUASA 10, PLAN KUASA 30 dan banyak lagi Plan Hebat. Kesemua plan ini sesuai untuk semua lapisan pengguna dengan keperluan masa sekarang yang memerlukan call dan data internet yang banyak.

Daftar Dealer Terawal BeONE

Klik button di bawah untuk daftar dan dapatkan fully access laman web promosi S.B.M. secara percuma dan sistem ini akan memudahkan tugas anda memperkenalkan simkad BeONE kepada pelanggan lain!

Like Kami di FB

Anda dijemput untuk like kami diFB untuk dapatkan info lanjut dan promosi terkini simkad BeONE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email