Beli Simkad BeOne

BeONE Online Store

Nak dapatkan simkad BeONE? Tetapi anda tak sempat nak keluar berjumpa dengan Dealer? Tiada masalah.. Kini, anda boleh beli simkad BeONE secara online melalui “BeONE Online Store” yang dikuasakan oleh BeONEMalaysia.com. Simkad akan dihantar melalui pos / kurier.

Anda order dan tunggu sahaja. Simkad akan terus dihantar ke rumah anda. Mudah sahaja. Anda hanya bayar harga pembelian simkad dan pelan / pakej yang ingin dilanggan. Simkad biasanya akan sampai dalam tempoh 1 – 3 hari waktu bekerja.

Bagaimana Cara Beli Simkad BeONE Secara Online?

Untuk beli simkad, anda hanya lakukan 2 LANGKAH MUDAH sahaja iaitu buat pembayaran RM4 (Harga simkad + kos penghantaran) dan isi borang pengesahan pembayaran dan pendaftaran online.

Beli Simkad BeOne

Sebaik sahaja anda mendaftar sebagai pengguna simkad prepaid BeONE, anda akan menerima beberapa kelebihan seperti berikut iaitu:

  • 30 hari tempoh sah kredit.
  • Unlimited call Beone ke Beone.
  • Percuma 500mb data highspeed setiap kali tambah nilai bulanan minimum RM10.

Kesemua kelebihan ini akan renew setiap bulan selagi simkad anda aktif.

NOTA : Anda boleh pilih sama ada menggunakan nombor baru atau kekalkan nombor lama anda. Sekiranya anda ingin kekalkan nombor lama, pastikan nombor tersebut masih aktif, boleh buat panggilan keluar, tiada kontrak dengan telco asal, tiada tunggakan bil (jika postpaid) dan maklumat pendaftaran mestilah sama seperti maklumat yang telah didaftar di telco asal.

LANGKAH 1

Lengkapkan Butiran Pembelian

Pilih kuantiti untuk produk yang anda ingin dapatkan. Masukkan kod diskaun (jika ada) dan pilih kos penghantaran (jika ada) yang sesuai untuk tempahan anda. Jumlah keseluruhan yang perlu dibayar akan dipaparkan.

LANGKAH 2

Lengkapkan Butiran Pelanggan

Masukkan butiran yang diperlukan iaitu nama anda, alamat emel, nombor telefon bimbit dan apa-apa butiran yang diperlukan. Pastikan butiran yang anda masukkan adalah tepat dan betul.

LANGKAH 3

Lengkapkan Butiran Pembayaran

Tekan butang Buat Pembayaran dan pilih kaedah pembayaran yang sesuai dengan anda, sama ada perbankan internet, mesin deposit tunai, PayPal, iPay88, MOLPay, senangPay, Billplz, Paydibs, 2C2P, iBill, Stripe, toyyibPay, Atome, cek, wang pos atau tunai.

Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan produk di atas, jangan cemas. Sila hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

Like kami di FB untuk dapatkan update dan promosi terkini Plan BeONE.