Testimoni Income Dealer BeONE

POTENSI INCOME

Testimoni Income Dealer BeONE ~ BeONE menawarkan kepada anda peluang keusahawanan dalam industri telekomunikasi dengan kos permulaan yang sangat minima dan mampu milik. Dengan mendaftar sebagai Dealer atau BSE, anda akan menerima insentif lumayan yang berterusan dari BeONE. Dengan kekuatan plan data dan panggilan tanpa had yang ditawarkan, kerja dealer membuat pengaktifan simkad menjadi lebih mudah kerana ramai pelanggan akan tertarik dengan pelan tersebut.

ADAKAH ANDA MENGALAMI HAL SEPERTI DI BAWAH?

  1. Anda kerja sudah lama tetapi gaji tidak naik-naik.
  2. Anda diberhentikan kerja dengan tiba-tiba disebabkan pandemik Covid 19.
  3. Anda bekerja lebih masa tetapi gaji masih juga tidak cukup.
  4. Pendapatan sekarang tidak dapat menampung kos sara hidup.
  5. Banyak habiskan masa untuk bekerja dan tiada masa bersama keluarga.
  6. Paling sedih, umur dah meningkat tapi tiada simpanan atau rumah sendiri.

Masalah di atas bukanlah rekaan tetapi ia menggambarkan situasi terkini masyarakat di Malaysia yang cukup terkesan dengan penularan Covid 19. Anda boleh rujuk beberapa keratan akhbar di bawah.

JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA SEKARANG JUGA?

BeONE Malaysia kini membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat menjadi Dealer atau pengedar simkad BeONE. Mengapa anda perlu sertai bisnes ini?

Bisnes simkad adalah perniagaan sen-sen tapi membawa untung yang sangat besar! Mungkin anda melihat bisnes telekomunikasi ini untung sen-sen saja, tetapi hakikatnya anda boleh lihat sendiri ribuan testimoni pengedar simkad yang dah berjaya dalam bisnes sen-sen ini. Anda janganlah jadi yang terakhir lagi untuk kali ini!

SEBAB 1

Perniagaan telekomunikasi adalah yang bisnes kalis ekonomi. Telefon adalah satu benda keperluan penting dalam hidup kita pada masa kini! Walaupun kos hidup kian meningkat, pengguna tetap akan topup telefon mereka!

SEBAB 2

Jana pendapatan pasif setiap kali pelanggan topup! Ya! Anda akan dibayar setiap kali pelanggan BeOne anda topup! Tidak kira di mana sahaja pelanggan tersebut topup, anda tetap dibayar!

SEBAB 3

PELAN PEMASARAN BEONE

Dari mana datangnya duit?

Simkad bEone adalah simkad prabayar yang membayar wang kepada anda. Apa yang lebih menarik, sebagai partner BSE jika anda SYORKAN pada pengguna lain guna prepaid BeONE, anda akan diberi komisyen 5% dari jumlah topup mereka. Tidak kira di mana saja mereka topup, anda akan tetap dapat komisyen 5%. Hebatkan? Pembayaran komisyen akan dilakukan setiap 15 haribulan. Ini belum lagi dikira komisyen overriding!

Cuba anda bayangkan, jika rakan anda menggunakan simkad tersebut selama 10 – 15 tahun, selama itulah anda akan menerima pembayaran komisyen setiap bulan. Ini yang dikatakan pendapatan pasif tanpa batasan!

4 SUMBER INCOME ATAU PENDAPATAN DEALER BEONE

Untung Runcit Jualan Kad Sim

Sebagai BSE, anda akan menerima komisen daripada jualan simkad itu sendiri. Anda boleh mendapatkan simkad ini melalui HQ BeONE dengan harga RM4.50 sekeping dan harga jualan simkad ini kepada pengguna adalah RM5

testimoni income dealer beone

Komisen Jualan Tambah Nilai (Topup)

Sekiranya mana-mana pengguna membuat tambah nilai BeONE prepaid melalui anda, anda akan menerima komisen sebanyak 5% daripada juamlah tambah nilai tersebut. Sebagai contoh, sekiranya pengguna tambah nilai simkad BeONE sebanyak RM50, anda akan menerima komisen RM5 bagi setiap tambah nilai yang dibuat.

testimoni income dealer beone

Komisen Overriding Recurring sehingga 5 Level

Setiap dealer BeONE layak menerima komisen sehingga 5 level, iaitu level 1 sebagai direct. 4 level lagi sebagai overriding dengan KPI yang telah ditentukan oleh syarikat BeONE. Berikut adalah potensi atau simulasi pendapatan yang boleh dicapai sebagai Dealer BeONE (BSE)

testimoni income dealer beone

Komisen Penajaan BSE

Anda akan menerima komisen sebanyak RM15 setiap kali anda melantik BSE di bawah group anda. Bayangkan jika anda berjaya menaja 1000 BSE, anda akan dibayar RM15,000!

Simulasi Pendapatan Dealer BeONE

Okay seterusnya jom tengok simulasi income seorang Dealer BeONE. Pihak kami sediakan video ini bagi memudahkan anda memahami daripada mana datangnya income sebagai BSE.

Testimoni Dealer BeONE

Testimoni Income Dealer BeONE

Gambar di atas menunjukkan REAL testimoni seorang Dealer BeONE selepas 5 bulan join sebagai BSE. Cuba lihat jumlah pendapatan setiap bulan terus meningkat dan sekarang dealer ini telah capai income pasif 4 ANGKA setiap bulan! InsyaAllah, jika konsisten, dealer ini bakal mencapai income 5 ANGKA dalam tempoh 2 tahun.

Dealer terawal mampu melonjak income sehingga 5 ANGKA dengan sangat cepat. Lebih-lebih lagi jika anda bersama group kami menjadi dealer terawal BeONE kerana kami menawarkan anda sistem yang sangat efektif di mana sistem ini sangat membantu setiap BSE bina networking dan lonjakkan jualan simkad.

Tawaran K.H.A.S. Untuk Anda

Nak buat duit cara mudah dengan simkad BeONE tanpa perlu berjumpa prospek di luar sana? Kami sediakan cara baru dan sangat interaktif untuk hasilkan pendapatan dan membina networking dengan pantas! Dengan menyertai group kami, anda akan menerima Kit Dealer BSE yang berharga RIBUAN RM secara PERCUMA sahaja!

Testimoni Income Dealer BeONE

Kami telah sediakan BONUS TERBAIK yang amat kami syorkan untuk anda gunakan secara TOTAL untuk besarkan prospek anda dalam bisnes BeONE.

testimoni income dealer beone

Like kami di FB untuk dapatkan update dan promosi terkini Plan BeONE.