Coverage Simkad Telco Beone

Coverage dan Liputan Telco BeONE

Mungkin ramai yang tertanya-tanya, apakah Coverage Simkad Telco Beone? Beone adalah Simkad Prepaid atau Prabayar terbaru di Malaysia yang menggunakan fasiliti dan coverage dari Celcom. Seperti yang kita tahu, rangkaian Celcom Axiata merupakan pengendali rangkaian terluas di Malaysia yang menawarkan Rangkaian 4G Terbaik!

Dengan liputan perkhidmatan mudah alih yang luas, pengguna simkad BeONE dapat menikmati pengalaman mudah alih yang lancar di seluruh negara.

Info Berita Harian Online pada 22 April 2020

Di Malaysia, Celcom mempunyai liputan 4G paling meluas dan ia kekal diterajui oleh Celcom apabila pengguna rangkaian itu mampu mencari hubungan 4G sebanyak 89.7 peratus pada setiap masa diikuti Maxis (86.6 peratus) dan Unifi 83.7 peratus. “Celcom juga menerajui pengalaman liputan 4G di Malaysia apabila mendapat markah 8.7 mata daripada 10 diikuti Maxis dan DiGi yang seri dengan 8 markah,” katanya.

Merujuk kepada laporan berita ini, anda tidak perlu risau tentang coverage atau liputan simkad Telco Beone. Anda boleh rujuk paparan Berita Harian Online di bawah.

Coverage Simkad Telco Beone

Kesimpulan

Sebagai kesimpulannya, kualiti rangkaian BeONE tidak perlu anda risaukan. Telco BeOne menggunakan prasarana telekomunikasi yang sama dengan Celcom. Di mana ada coverage Celcom di situ juga ada coverage BeONE. Di mana Wilayah Celcom, di situ juga Wilayah BeONE.

Daftar sebagai Pengguna atau Dealer BeONE Hari Ini Juga!

Telco BeONE kini membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat jana pendapatan pasif sebagai Dealer simkad BeONE. Dulu kita bayar setiap kali guna telefon, tetapi di BeONE, anda guna telefon DAN anda dibayar!

Coverage Simkad Telco Beone

Pengguna BeONE

Harga pek permulaan BeONE hanyalah RM5 sahaja. Plan dan Pakej yang ditawarkan adalah sangat murah dan menarik.

Coverage Simkad Telco Beone

Dealer BeONE

Dapatkan Kit Dealer BeOne ~ Sistem Bantu Mula Yang Disediakan oleh Pihak Kami Terbukti Membantu Dealer Mencapai Unlimited Income di BeOne.

Like Kami di FB

[ artikel : Coverage dan Liputan Simkad Telco Beone ]