Categories
Plan

PAKEJ REMAJA KELUARGA MALAYSIA

Home » Plan » PAKEJ REMAJA KELUARGA MALAYSIA

Assalamualaikum wbr dan Salam hormat kepada semua pengguna simkad BeONE prepaid. Kami di BeONEMalaysia.com ada berita baik buat anda semua. Khusus buat belia dan remaja, BeONE Telco telah menyertai Pakej Remaja Keluarga Malaysia! Kini dengan hanya RM30 (Dibayar untuk tiga bulan), semua pengguna remaja BeONE bakal mendapat 30GB data untuk tempoh tiga bulan.

Syarat Kelayakan Pakej Remaja Keluarga Malaysia

Berikut diberikan beberapa terma dan syarat kelayakan untuk langganan pakej remaja keluarga Malaysia yang disertai oleh BeONE Prepaid.

  1. Tawaran ini dibuka kepada semua Pelanggan Prabayar BeONE Prepaid yang berumur dari 12 tahun hingga 21 tahun ATAU 22 tahun hingga 30 tahun. (Pelanggan perlu mengemukan bukti melalui kad pelajar ketika pendaftaran).
  2. Pengguna perlu topup RM10 sebulan. (Tambah nilai perlu dilakukan setiap bulan selama 3 bulan).
  3. Pelanggan juga perlu langgan pakej redPASS setiap bulan selama 3 bulan. (tertakluk terma dan syarat).

Kami di BeONEMalaysia.com amat berharap dengan penawaran pakej ini, setiap pengguna boleh melakukan pelbagai aktiviti seperti melayari internet, strim kelas di atas talian, chat atau mesej, dan banyak lagi. Semoga dengan usaha yang diberikan ini mampu untuk membantu pengguna menjalani urusan harian dengan mudah dan lancar.

Dapatkan Sekarang Juga Pakej Remaja Ini!

pakej-remaja-keluarga-malaysia

Kepada semua remaja, jom manfaatkan pakej ini! Untuk info lanjut boleh layari

Like kami di Facebook untuk dapatkan update dan promosi terkini BeONE