Categories
SIMKAD BEONE

SIMKAD PDPR BEONE

Home » SIMKAD BEONE » SIMKAD PDPR BEONE

SIMKAD PDPR BEONE ~ Pandemik COVID 19 sehingga kini tiada berpenghujung. Dalam norma baru kini, simkad sudah menjadi keperluan utama selain alat tulis untuk pelajar sekolah. Sepanjang tempoh kawalan pergerakan (PKP), ramai ibu bapa, guru dan pelajar tercari-cari simkad dan plan apakah yang terbaik untuk pembelajaran online di rumah (PDPR).

Antara cabaran dan kekangan yang dihadapi adalah anak-anak terpaksa berkongsi telefon kerana plan hotspot yang terlalu limited, ada sekatan kelajuan, coverage teruk, dan bayaran plan yang terlalu mahal tidak sepadan dengan pakej yang ditawarkan. Selain dari anak-anak dan ibu bapa, sebenarnya yang paling struggle untuk merencanakan persekolahan PdPR adalah warga pendidik termasuk guru dan pensyarah.

Musim PKP ini, ramai yang terpaksa berkurung dalam rumah. Kebanyakan senarion seperti di bawah biasanya berlaku setiap hari iaitu:

  1. Suami isteri yang berkerjaya kena siapkan kerja pejabat di rumah.
  2. Anak-anak kena PDPR iaitu belajar secara online melalui zoom dan Google classroom.

Semua ini memerlukan data yang besar. Apa yang simkad BeONE tawarkan kepada setiap pengguna?

PERCUMA 1GB SETIAP HARI

Tahukah anda, BeONE Prepaid merupakan simkad paling sesuai untuk sesi PDPR. Jimatkan Wang anda dengan Nilai yg istimewa dari kami. BEONE sentiasa prihatin untuk PDPR anak-anak, warga pendidik dan golongan yang berkerjaya. Kini BEONE berikan data percuma 1GB setiap hari untuk kegunaan PDPR. Jadi dalam sebulan, setiap pengguna akan menerima 30 GB! Data ini adalah autorenew setiap hari.

SOALAN LAZIM

BELI SIMKAD BEONE

simkad pdpr beone

Sebagai pengguna BeONE, anda akan dapat validity 30 hari, percuma data MCO 1GB setiap hari dan panggilan percuma sesama talian!

Like kami di FB untuk dapatkan update dan promosi terkini Plan BeONE.