Home » Plan » Plan ULTRA 35 BeONE

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pelanggan setia BeONE Prepaid. Kami ada berita baik kepada semua pengedar dan pengguna setia BeONE prepaid! BeONE Mobile melancarkan plan prepaid terbaru iaitu pelan ULTRA 35. Plan ini dilancarkan pada Jun 2024 dan semua pengguna BeONE boleh melanggan pelan Ultra 35 dengan harga RM30 sahaja.

Kelebihan Plan ULTRA 35

 1. Barang Baek Punya dengan TOTAL 130 GB data.
 2. ULTRA 35 menawarkan data berkelajuan 5G/4G dengan penggunaan kuota sebulan tanpa dikenakan caj berlebihan.
 3. ULTRA 35 menawarkan jumlah data sehingga130GB mengikut pecahan seperti berikut :
  • 50GB 5G/4G + 20GB 5G data
  • 50GB@HD unlimited Youtube dan Facebook
  • 10GB Hotspot
 4. Data 5G hanya tersedia dalam kawasan rangkaian 5G melalui penggunaan dan keupayaan yang disokong oleh peranti 5G. Jika pelanggan berada di luar kawasan liputan rangkaian 5G, data 4G akan digunakan.
 5. Data 5G boleh digunakan untuksemua penggunaan aplikasi di telefon pintar dan boleh digunakan pada rangkaian 5G sahaja.
 6. Data 5G akan digunakan terlebih dahulu sebelum penggunaan data 5G/4G.
 7. Panggilan dan penggunaan unlimited Youtube dan Facebook termaktub di dalam Polisi Penggunaan Saksama (FUP) yang dilaksanakan.
 8. Panggilan Tanpa had kesemua rangkaian tidak termasuk 1300/1700/1800 IDD dan roaming.

Berapakah harga Plan ULTRA 35

 1. Harga plan RM30 untuk sebulan.
 2. Tempoh sah langganan adalah 30 hari.

Cara Langgan Ultra 35

Pengguna boleh langgan plan Ultra 35 melalui ussd menu *108# dan pilih menu Ultra 35. Cara lain langganan plan applikasi boleh KLIK DI SINI

Jom Tonton Video Plan Ultra 35

PERHATIAN : Mohon kerjasama semua peniaga, dealer dan pengedar BeONE agar turut sama membantu menyampaikan info promosi ini kepada semua pengguna rangkaian masing-masing berhubung promosi terbaru ini.

Dapatkan Simkad BeONE Hari Ini Juga!

Plan ULTRA 35 ini amat murah dan berbaloi dilanggan oleh setiap pengguna simkad BeONE. Dengan bayaran hanya RM30, pengguna dapat menikmati 130 GB data internet, panggilan tanpa had kesemua rangkaian, kelajuan 5G dan macam-macam lagi.

Plan RedFAST BeONE

Beli Simkad BeONE

Anda boleh pilih sama ada untuk menggunakan nombor baru atau kekalkan nombor lama

Plan RedFAST BeONE

Nak Jadi Dealer BeONE?

Jana income 4 – 5 Angka sebulan sebagai dealer Beone. Dapatkan percuma Kit Sistem bantu mula yang disediakan oleh pihak kami. Kit ini terbukti membantu Dealer mencapai unlimited income di BeOne

Anda boleh whats app kami untuk sebarang pertanyaan berhubung plan BeONE. Like kami di Facebook untuk dapatkan update dan promosi terkini BeONE