Home » UNLIMITED CALL » PREPAID UNLIMITED CALL

Dalam post pada kali ini pihak kami akan menerangkan kepada semua pengguna handphone di Malaysia yang tercari-cari satu plan prepaid unlimited call yang jimat dan murah. Kategori pengguna ini biasanya mereka yang tidak kisah tentang saiz data tetapi apa yang mereka mahukan hanyalah plan panggilan tanpa had dengan harga yang sangat murah.

BeONE Tawarkan Plan Prepaid Unlimited Call Serendah RM10!

BeONE adalah telco baru di Malaysia dan simkad BeONE menawarkan 2 plan prepaid iaitu pelan redPASS yang berharga RM10 dan pelan RedFAST yang berharga RM30.

Sesuai dengan post pada kali ini, pihak kami hanya akan bincangkan plan unlimited call serendah RM10 yang ditawarkan oleh BeONE prepaid kepada semua warga Malaysia. Apa yang pelanggan dapat, dengan hanya komitmen sebulan RM10, pengguna simkad BeONE akan dapat panggilan tanpa had kesemua telco.

Pelanggan boleh membuat panggilan ke lain-lain telco seperti Onexox, Maxis, UMobile, Celcom, Digi dan juga Unifi tanpa dikenakan apa-apa cas tambahan kecuali jika anda membuat panggilan melebihi terma Fair Usage Policy atau FUP.

Apakah Plan Prepaid Unlimited Call Termurah di BeONE?

Pakej prepaid BeONE yang menawarkan plan unlimited call ini adalah redCALL. Anda boleh rujuk gambar di bawah.

Prepaid Unlimited Call

✓ Apa itu redCALL?

redCALL adalah panggilan tanpa had kesemua rangkaian. Harga langganan untuk plan redCALL adalah RM10 sebulan.

✓ Bagaimana nak langgan plan redCALL?

Mudah sahaja! Anda boleh langgan paln redCALL melalui USSD menu (*108#) atau applikasi BeONE prepaid. Anda cuma perlu pastikan kredit anda mencukupi (RM10) sebelum langganan dibuat.

Terma dan Syarat Plan redCALL BeONE

Untuk pakej redCALL BeONE, setiap pengguna mesti mematuhi terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh BeONE. Terma dan syarat untuk plan ini adalah seperti di bawah:

✓ maksimum 1000 minit untuk panggilan kesemua rangkaian

✓ maksimum 6000 minit untuk panggilan sesama rangkaian

Prepaid Unlimited Call

FUP ialah batasan atau sekatan yang dikenakan kepada pengguna apabila telah mencapai atau melepasi had kuota yang telah ditetapkan oleh setiap telco. FUP biasanya terdapat pada pakej pelan unlimited yang ditawarkan oleh sesuatu telco.

Apakah Fair Usage Policy?

FUP ialah syarat yang telah ditetapkan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) terhadap semua telco di Malaysia. Antara tujuannya ialah supaya pengguna tidak abusive atau salahgunakan pelan yang disediakan oleh sesuatu telco.

Kenapa Perlu Ada FUP?
Prepaid Unlimited Call

Beli Simkad Prepaid BeONE Hari Ini Jugak!

Tahukah anda? Dengan plan redCALL BeONE, anda boleh dapatkan unlimited call kesemua rangkaian dengan hanya RM10 sahaja.

Anda boleh like kami di FB untuk dapatkan lebih banyak info dan promosi menarik dari BeONE.

  • Dealer Beone
    Home » UNLIMITED CALL » PREPAID UNLIMITED CALL Untuk daftar sebagai Dealer Beone, anda boleh hubungi senarai pengedar simkad BeONE yang berhampiran dengan lokasi anda. Berikut adalah senarai Autorized Dealer BSE BeONE yang berdaftar dengan kami. Anda boleh menghubungi mana-mana agen yang… Read more: Dealer Beone
  • DAFTAR SIMKAD BEONE
    Home » UNLIMITED CALL » PREPAID UNLIMITED CALLAssalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua. Dalam artikel pada kali ini, kami akan tunjukkan panduan step by step cara daftar simkad BeONE. Sebenarnya ada beberapa channel untuk anda daftar prepaid BeONE. Anda boleh beli… Read more: DAFTAR SIMKAD BEONE
  • Pelan Data Internet Beone
    Home » UNLIMITED CALL » PREPAID UNLIMITED CALLPelan Data Internet Beone ~ Selaras dengan permintaan yang tinggi dari pengguna dan perkembangan pesat teknologi gadget dan handphone, BeOne Prepaid Plan menyediakan plan data dan internet dengan harga yang amat berbaloi, murah, liputan yang… Read more: Pelan Data Internet Beone