Categories
PENGEDAR SIMKAD BEONE

KELEBIHAN DEALER BEONE

Home » PENGEDAR SIMKAD BEONE » KELEBIHAN DEALER BEONE

PENCARIAN DEALER BEONE PREPAID KINI DIBUKA!

Jom jana pendapatan bersama kami di Beone Prepaid! Modal hanya RM50 dan komisyen sehingga 5 level dari setiap pelanggan yang melakukan transaksi topup. Dalam artikel kali ini, kami akan terangkan beberapa kelebihan Dealer BeONE Prepaid.

Dealer BeONE ~ BeONE Malaysia kini membuka peluang keusahawanan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Dealer Simkad BeONE Prepaid. BeONE Prepaid menawarkan komisyen lumayan kepada semua Dealer yang sertai perniagaan ini. Dengan plan pemasaran yang menarik, ramai Dealer BeONE akan berjaya mencapai pendapatan empat hingga lima angka sebulan.

Peluang jana income pasif tanpa had sebagai Dealer BeONE. Komisen lumayan setiap kali pengguna top up dimana-mana lokasi seluruh Malaysia, tanpa perlu berurusan dengan anda lagi. Jual sekali, anda akan dapat komisen berterusan.. Anda guna, anda refer member, anda dibayar komisen. Bisnes partner BeONE Prepaid menerima komisen setiap kali referral mereka menggunakan simkad!

6 Sebab Utama

Kenapa anda mesti mulakan perniagaan ini sebagai Dealer BeONE Prepaid!

Produk Keperluan

Simkad dan handphone tidak dapat dipisahkan kerana telah menjadi keperluan semua orang. Apa pun terjadi masalah ekonomi, bencana, politik dan sebagainya handphone dan sim masih tetap digunakan sebagai mediumperhubungan utama

Pasaran Luas – Sesiapa Sahaja Boleh Sertai

Hampir semua penduduk di Malaysia menggunakan handphone. Ada juga yang menggunakan lebih dari 1 simkad. Market sangat luas dan tidak tepu. Sesiapa sahaja yang menggunakan handphone boleh sertai menjadi pengguna atau pengedar simkad BeONE Prepaid.

Pasif Income – Setiap pendapatan boleh diwariskan.

Pendapatan yang berberkekalan. Anda tetap dibayar komisyen selagi customer anda topup setiap bulan. Bahkan walaupun anda telah meninggal dunia dan simkad anda masih aktif, waris anda akan dapat pendapatan

Kos Maintenance Rendah

Untuk melayakkan anda dapat komisen, tiada minimum topup bulanan. Cukup lah sekadar aktif topup setiap bulan

Modal yang rendah

Kenapa anda perlu merisikokan bisnes dengan modal yang besar? Sertai pakej dealer BeONE serendah RM50 sahaja

Komisyen Sehingga 5 Level

Beone Prepaid menyediakan komisen sehingga 5 level infinity yang terbukti memaksimumkan pendapatan anda

BeONE Prepaid Marketing Plan

Sebagai Dealer BeONE Prepaid, anda akan dibayar sehingga 5 Level!

Komisen utama adalah komisen dari topup pengguna telefon di bawah anda. BeONE memberikan komisen kepada semua Dealer menggunakan sistem Level seperti di bawah:

  • Level 1 – 5.0%
  • Level 2 – 4.0%
  • Level 3 – 3.0%
  • Level 4 – 1.0%
  • Level 5 – 0.5%

Katakan anda hanya perlu fokus kepada komisen di Level 1 sahaja. Bila anda mengajak sesiapa untuk menggunakan simkad prepaid beONE dan mereka di daftarkan di bawah anda, maka mereka berada di Level 1 anda. Katakan ada berjaya mencari 1000 pengguna BeONE di bawah anda dan setiap dari mereka melanggan topup sekurang-kurangnya RM50 sebulan, jadi komisen yang anda dapat dari topup adalah RM50 x 1000 orang x 10% = RM2500 sebulan. Ini belum lagi kiraan dari Level 2, 3, 4 dan Level 5 anda!!! Inilah salah satu kelebihan dealer beONE.

Cara kiraan insentif topup beONE prepaid.

Tawaran Menjadi Dealer BeONE Kini Dibuka!

Anda berminat nak daftar sebagai Dealer BeONE? Ayuh sertai kami! Cipta pendapatan pasif tanpa had dan cipta kerjaya baru dengan menjadi Rakan Niaga BeOne yang mana memberikan anda peluang untuk mengubah kehidupan, kerjaya dan pendapatan anda! KLIK DI SINI untuk lihat simulasi dan testimoni dealer BeONE!

kelebihan dealer beone

Dapatkan Bonus Percuma Kit Dealer BeOne ~ Kit Sistem Bantu Mula Yang Disediakan oleh Pihak Kami Terbukti Membantu Dealer Mencapai Unlimited Income di BeONE. Kami berikan anda secara PERCUMA jika anda sertai group kami hari ini juga!