Categories
KEMPEN

PROGRAM LUCK DRAW MERDEKA BEONE

Home » KEMPEN » PROGRAM LUCK DRAW MERDEKA BEONE

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengedar atau dealer simkad BeONE prepaid. Berita baik yang ditunggu-tunggu kini tiba masanya. Bermula 27 Ogos 2021 sehingga 31 Ogos 2021, BeONE HQ dengan bangganya melancarkan Program Luck Draw Merdeka sempena sambutan hari merdeka pada tahun ini!

Apakah Hadiah Program Luck Draw Merdeka

✓ OK.. Melalui kempen atau program ini pemenang cabutan bertuah akan layak memenangi SMARTPHONE merdeka!

Apakah Syarat Program Ini?

Tiada syarat yang ketat dan tiada syarat yang menekan pengedar simkad BeONE. Untuk layak menyertai program atau kempen Lucky Draw Smartphone Merdeka ini, anda hanya lakukan pendaftaran dan pengaktifan simkad BeONE sahaja. Lagi banyak anda lakukan pendaftaran, lagi tinggi kebarangkalian untuk anda memenangi smartphone merdeka ini!

✓ Semua BEP dan BSE layak untuk cabutan bertuah ini dengan syarat aktifkan 1 talian nombor baru (SP) atau MNP di antara tarikh 27hb Ogos hingga 31hb Ogos 2021.

✓ 1 Talian Aktif = 1 Cabutan

✓ Cabutan akan dilakukan pada minggu pertama

✓ Keputusan cabutan adalah muktamad dari pihak HQ BeONE

Kepada semua dealer BSE dan BEP BeONE, jom rebut peluang keemasan ini. Jadikan sambutan Merdeka pada tahun ini sebagai tahun Merdeka yang bertuah untuk anda.

Nak Jadi Dealer BeONE?

Jom tambah income Join Usahawan Beone Prepaid Data Pantas Termurah Di Malaysia dengan modal RM50. Sekiranya anda sertai kami sebagai dealer BeONEMalaysia.com, anda akan dapat Percuma Kit Dealer BeOne yang terbukti berkesan membantu anda mencapai unlimited income sebagai usahawan BeONE!

Program Luck Draw Merdeka

Pertanyaan?

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkenaan plan dealer BeONE, anda boleh hubungi kami melalui talian whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya.

BeONEPrepaid #BeONEUsahawan #SimKadPendapatan #LockIncome #BeONEPrepaiduntuksemua #LeaderMerdeka

Like kami di FB untuk dapatkan update dan promosi terkini Plan BeONE.